Ideálna voľba na skladovanie tovaru na paletách

Hľadáte regály do skladu, v ktorom je potrebné uskladniť tovar, materiály a výrobky na paletách? Ideálnou voľbou budú pre vás paletové regály. Aké prednosti má toto riešenie, sa dozviete v nasledujúcom článku.


Na čo slúžia paletové regály
Paletové regály využijete na zakladanie europaliet a môžete na nich ukladať tiež palety atypických rozmerov. Obsluhovať ich je preto potrebné vysokozdvižným vozíkom. Paletové regály oceníte, ak chcete optimálne využiť priestor v sklade, pričom umožnia skladovať aj ťažké náklady uložené na paletách. Pokiaľ plne nevyužijete ich kapacitu, pomocou oceľových roštov, plechových alebo drevotrieskových políc sa dajú ľahko premeniť na regály na voľne položený tovar vyššej hmotnosti. Tieto doplnky si môžete objednať zároveň s regálom. K dispozícii sú tiež priečniky pod palety alebo sudy a zadné zasietenie aj doraz.


Vhodné do interiéru aj exteriéru
Paletové regály sú vyrobené z materiálu, ktorý výborne odoláva poveternostným podmienkam v exteriéri, môžete ich využívať tiež v interiéri. Aj pri pôsobení zmien počasia, vlhkosti, vysokých a nízkych teplôt dosahujú dlhú životnosť. Aby boli chránené pred nárazmi, vybavené sú rohovou ochranou, ochranou stĺpu a čelnou ochranou. Vynikajúcu stabilitu zaisťuje kotvenie stĺpov do betónovej podlahy pomocou pätiek stĺpov a oceľových kotiev.

 


Rozmery presne podľa vašich potrieb
Paletové regály pre vás vyrábame s dôrazom na jednoduchosť montáže aj demontáže. Navrhnuté sú ako stavebnicový systém. Stĺpy regálu sú prepojené diagonálami, pričom je možné objednať ich až do výšky 20 m. Celkové zaťaženie regálov je do 20 ton.


Vašim požiadavkám je možné prispôsobiť tiež dĺžku nosníkov. Štandardné dĺžky sú vhodné na dve až štyri europalety, objednať ich je preto možné v rozmeroch 1 800, 2 700 a 3 600 mm. Potrebujete atypickú dĺžku? Radi ju pre vás vyrobíme. K dispozícii je tiež možnosť rôzneho farebného prevedenia.