Kovové prepravky aj na skladovanie ťažkého materiálu

Na materiál s vyššou hmotnosťou je potrebné mať pri jeho skladovaní a manipulácii vhodné prepravky. Vaše nároky na pevnosť, nosnosť a možnosti stohovania naplnia kovové prepravky. Vybrať si ich môžete v rôznych rozmeroch ako skosené aj rovné.

Kovové prepravky na ťažký materiál

Ťažký materiál, súčiastky aj hotové produkty nie je možné skladovať v prepravkách z plastu. Tie by sa časom vplyvom vysokej hmotnosti poškodili. Do skladov v automobilovom priemysle, strojárstve či v kovovýrobe sú preto ideálnym riešením kovové prepravky. S nosnosťou až do 100 kg na jednu prepravku budú vyhovovať aj náročným požiadavkám na pevnosť a odolnosť.

 

Skosené alebo rovné kovové prepravky?

Pri výbere prepraviek si môžete zvoliť z dvoch tvarov.

Skosené kovové prepravky — ponúkajú lepší prístup k skladovaným položkám. Sú výborným riešením všade tam, kde je potrebné zabezpečiť možnosť vyberania materiálu z prepraviek aj bez nutnosti ich prenášania. Zlepšujú tiež prehľad o naplnenosti prepraviek.

 

Rovné kovové prepravkytento typ je ideálny na prevoz predmetov. Stohovateľné rovné kovové prepravky využijete tiež v sklade. Vďaka rovnakej výške stien zabezpečia, že z nich pri manipulácii nič nevypadne.

Možnosť stohovania

 

Stohovacia nosnosť je v závislosti od konkrétneho modelu až do 600 kg. Aby sa s prepravkami dalo dobre manipulovať, sú opatrené rukoväťami na ľahšie uchopenie. Vybrať si ich môžete v rôznych rozmeroch v prevedení s plnou aj dierovanou stenou.

Kvalitný materiál, ktorý zvládne vysokú záťaž

Kvalitná oceľ, z ktorej sú kovové prepravky vyrobené, je dostatočne pevná, aby odolala vysokej miere námahy spôsobenej hmotnosťou skladovaného materiálu. Aj pri častom prenášaní sa nebudete musieť obávať prasknutia alebo iného poškodenia. Kovové prepravky vydržia aj bežné nárazy, na zvýšenie odolnosti voči oderu sú upravené práškovaním.