Riešenie na maximálne využitie priestoru v sklade — regálové plošiny

Ak chcete čo najviac efektívne využiť výšku skladu, riešením môžu byť regálové plošiny. Využiť sa navyše dajú tiež vo výrobe. Prinesú vám viacero výhod, ktoré iste oceníte.


Regálové plošiny rozšíria priestor na skladovanie
Výška výrobnej haly alebo skladu často nie je plne využívaná. V plnom rozsahu vám ju umožnia využiť regálové a oceľové plošiny. Toto riešenie je vhodné do rôznych odvetví priemyslu aj obchodu. Na rovnakej ploche vďaka nim získate viacnásobné množstvo úložného priestoru. Úsporné skladovanie následne znižuje prevádzkové náklady a skracuje aj čas, ktorý strávia pracovníci pri vyhľadávaní jednotlivých materiálov alebo tovaru v sklade. Prístup na hornú plošinu je po schodisku, jednotlivé položky je možné prepravovať výťahom.


Jedno aj viac poschodí
Regálové plošiny sú k dispozícii v prevedení presne podľa vašich požiadaviek. Môžete sa rozhodnúť pre jednoposchodový aj viacposchodový variant. Aby ste optimálne využili vaše skladové priestory, tovar sa dá ukladať na prízemí aj na poschodiach plošiny v regáloch. Minimálna svetlá výška plošín je 2 100 mm.
Výroba na mieru do vášho skladu
Regálové plošiny pre vás vyrobíme na mieru. Môžete si zvoliť požadovaný počet poschodí, šírku aj dĺžku tak, aby ste získali maximum úložného priestoru. Voliteľná je tiež podlaha plošiny — tvoriť ju môže drevotriesková doska, oceľové polorošty alebo podlahové panely. K dispozícii je tiež povrchová úprava podľa vašich potrieb (štandardná úprava je modrá RAL5010).


Aké výhody vám prinesie toto riešenie?
Pri hľadaní najefektívnejšieho využitia zdrojov sa často nemyslí na nevyužitý priestor v sklade. Regálové plošiny preto prinášajú vysoký stupeň efektivity. Kompaktné skladovanie materiálu, výrobkov a tovaru na viacerých poschodiach prináša minimálne zdvojnásobenie skladovej kapacity. Keďže stojiny regálov sú zároveň nosnou konštrukciou vrchných podlaží, šetria montážne náklady.